Wie doet jouw wimpers straks?

Wie doet jouw wimpers straks?

 

 

 

Wie gaat jouw mooie natuurlijke wimpers nog mooier maken? 

Joyce, Verena, Yael of Fenna?????

 

Ik ben Joyce 42 jaar, getrouwd moeder van 3 jongens en oprichtster van My Daily Lashes in Almere-Stad.


Mijn passie voor het plaatsen van wimperextensions is gekomen in 2015, nadat ik zelf een wimperverlenging had laten doen. 
Ik was echt zo onder de indruk van mijn nieuwe oogopslag, dat ik direct zelf een cursus ben gaan doen. Ik heb dit het eerste jaar vooral voor de "leuk"gedaan.
Er was helemaal geen intentie om een salon te openen, ik had immers een goede baan bij de overheid. Na 1.5 jaar haalde in meer voldoening uit het klanten contact en de resultaten.
Geen seconde spijt heb ik gehad!

In de loop van de jaren heb ik veel ervaring opgedaan zowel zakelijk als persoonlijk. Ik heb mijn technieken uitgebreid en geperfectioneerd doormiddel van trainingen door nationale en internationale wimperstylistes. Ik vind het zelf erg belangrijk om "bij" te blijven. De technieken veranderen zo snel in deze branche.
Hierdoor kan het zijn dat ik mijn werkwijze eens in de zoveel tijd aanpas en nieuwe adviezen geef met betrekking tot verzorging en/of onderhouden van de wimperextenions. 

 

Heel veel liefs Joyce

 

Ik ben Verena 38 jaar, getrouwd bonusmama en eigenaresse van Sky Lash.

Sinds december 2019 full time wimperstyliste...........meer weten over mij.......even geduld aub

 

Ik ben Yael 21 jaar, schoolgaand, nagelstyliste en sinds kort Lashlift styliste..........meer weten over mij..even geduld aub 

 

Ik ben Fenna, 50+ jaar :) getrouwd, moeder van een koningskoppel en sinds 1.5 jaar lashliftstyliste in Spanje, nu terug in Nederland kom ik gezellig het team versterken.