Keratine fles

keratine-fles
Spaarprogramma
Geen stem
reguliere prijs: € 69,00 MyDailyLashes prijs: € 58,00 p/st Merk: By BexterBy Bexter

De keratine behandeling kan worden gedaan in combinatie met de Lash-lift behandeling of op zichzelf, het kan ook worden uitgevoerd in combinatie met verven van de wimpers.

De keratine werkt als een laminaat van je eigen wimpers en voedt en versterkt de wimpers met:

Gehydrolyseerde keratine - die de wimperstructuur herbouwt en de wimpers dikker en sterker maakt. De keratine beschermt de vezels in de wimpers, zodat ze vanaf de wortel worden vernieuwd. Het biedt een natuurlijke bescherming en voegt vocht toe aan de wimpers. Het biedt ook voeding en helpt de wimper sneller groeien.

Glycerine - Hydrateert de wimpers diep en is ook verzachtend en beschermend.

Ascorbinezuur - Vitamine C, beschermt en versterkt de wimpers en geeft glans.

Hyaluronzuur - Zeer hydraterend, verzachtend en helpt het natuurlijke oppervlak van de wimper te herstellen.

Pyridoxine - Provitamine B6, zetmeel voor de wimper.

Tocoferol - Vitamine E, een antioxidant die een natuurlijke bescherming biedt

Allantoïne - Vochtretentie en antiseptisch.

De keratine bedekt de hele wimper van de wortel naar buiten. Je kunt een micro-punt pakken en een dunne lijn strelen met keratine aan de basis van de wimpers. Neem dan 1 druppel keratine en wrijf de druppel in een schone en droge mascaraborstel, borstel daarna de wimpers voorzichtig met de keratine en bedek de hele wimper in een dunne laag.

Laat 2-3 minuten trekken en borstel nog een dunne laag keratine op de wimpers en laat nog 2-3 minuten intrekken. Werk af met de keratine coating, de keratine mascara helpt het effect te behouden na de lash-lift en kapselt de vorige keratine in.

De keratinemacara bevat ook vitamines en helpt daarom de wimpers te versterken. De klant kan dit product kopen en de wimpers dagelijks met keratine behandelen.

Het product is niet op dieren getest en bevat geen kleurstoffen.

Inhoud: Gezuiverd water (Aqua), Propyleenglycol, Keratine, Hydroxyethylcellulose, Hydroxide, Imidazolidinyl Ureum, Pvp, Carbomeer, Tocoferylacetaat, Hyaluronzuur, Triethanolamine, Natrium, L-Ascorbinezuur, 3,4-Pyridinedimethanol, Dinatrium Edta, 4 ml

U moet dit product hebben gekocht voor u een stem of reactie kan plaatsen