Wimperverzorging

Yes wat leuk je hebt gekozen om mooie wimperextensions te dragen!! Super leuk als ze er eenmaal op zitten voel jij je helemaal fabuash maar zo wil je dat ook houden!

 

Het is van zeer groot belang dat u de wimperextensions verzorgd en schoon maakt, en dan bedoelen wij echt schoonmaken. Vanaf het vooraanzicht is het lastig om vuil ( stof- pluisjes) en huidschilfers te zien. Toch zitten deze wel tussen de wimperextensions. Tijdens de opvul behandelingen kunnen wij met LED licht goed zien of een setje schoon is. 

Als het nodig is zullen wij de wimperextensions extra reinigen en instructies meegeven om dit thuis ook te kunnen doen. Voel dit niet als een aanval op de persoonlijke hygiene. Wij als wimperstylistes weten dat het lastig is om tussen de wimpers goed schoon te maken en veroordelen niemand en zijn er juist om de klanten te begeleiden. 

 

Hier wat algemene tips om het wat makkelijker te maken: 

 

 • Borstel de wimpers altijd na het douchen of wassen van het gezicht, wacht tot de lucht de extensions heeft gedroogd, of help een handje door te zachtjes te deppen.
 • Maak je oogrand elke dag in de avond EN in ochtend goed schoon, gebruik hiervoor een wattestaafje en ga zachtjes langs de oogrand. Gebruik hier voor een speciale oog make-up remover zonder olie, of alleen lauw water.
 • Heb je last van droge huid door welke aandoening dan ook, zorg dan  voor extra ooghygiene, de kans op infecties is groter als je deze schilfers niet goed weghaalt.
 • Gebruik GEEN waterproof oogmake-up dit droogt op en kan alleen goed verwijderd worden met oliehoudende producten. En die willen we juist weghouden van de wimpers.


 

 

 Screenshot 20170508 213119 Mobile copy       (gratis bij een nieuwe set) 
 

   

 

 

Hieronder leest u de belangrijkste verzorgingstips!

 

 1. De eerste 24 uur na de behandeling is het niet toegestaan de wimpersextensions nat te maken via water of stoom 
 2. Gebruik nooit een waterproof make up in de buurt van uw wimperextensions, speciale eyeliner is verkrijgbaar in de salon voor 16.95 euro.
 3. Gebruik nooit een wimpertang voor uw wimperextensions
 4. Maak uw oogrand en wimperextensions elke dag schoon met de juiste producten deze is verkrijgbaar in de salon vanaf 12 euro.
 5. Wrijf niet in uw ogen en ga niet zelfstandig wimperextensions verwijderen. U beschadigd daarmee definitief uw natuurlijke wimpers.
 6. Borstel uw wimperextensions, one bij one en 3D, u ontvangt een borsteltje wanneer u voor de eerste keer komt, bent u deze kwijdt vraag om een nieuw ( maar niet elke afspraak:)
 7. Bij 3D Russian Volume mag u GEEN mascara gebruiken, u sluit dan de waaiers.

 

 

Garantie geven op wimperextensions is niet mogelijk, ik weet niet wat u doet als u de deur uit loopt. Ik ga ervan uit dat mijn klanten zorgvuldig met hun wimperextensions omgaan, daar ik ze ook met zorg en passie heb geplaatst. Mocht u onverhoopt toch ergens last van krijgen of weet u niet of iets wel of niet mag, neem dan altijd contact met mij op!

Bij een onverhoopte allergische reactie neemt u ALTIJD contact op met de huisarts en vermeld u dat u wimperextensions draagt!