Wimperverzorging

Wimperverzorging

Yes wat leuk je hebt gekozen om mooie wimperextensions te dragen!! Super leuk als ze er eenmaal op zitten voel jij je helemaal fabuash maar zo wil je dat ook houden!

 

Het is van zeer groot belang dat je de wimperextensions goed verzorgd en dan bedoelen wij echt verzorgen in de zin van schoonhouden.

 
Vanaf het vooraanzicht is het lastig om vuil ( stof- pluisjes) en huidschilfers te zien zitten tussen de wimperextensions. Toch zitten deze echt tussen de wimperextensions.
Tijdens de opvul behandelingen kunnen wij met LED licht goed zien of een setje schoon is. 

Als het nodig is zullen wij de wimperextensions extra reinigen en instructies meegeven om dit thuis ook te kunnen doen. Voel dit niet als een aanval op de persoonlijke hygiene!!
Wij als wimperstylistes weten dat het lastig is om tussen de wimpers goed schoon te maken en veroordelen niemand wij zijn er juist om de klanten te begeleiden, zodat jullie optimaal mogelijk kunnen genieten van de wimperextensions. 

 

Hier wat algemene tips om het wat makkelijker te maken: 

 

 • Borstel de wimpers altijd na het douchen of wassen van het gezicht, wacht tot de lucht de extensions heeft gedroogd, of help een handje door te zachtjes te deppen.
 • Maak je oogrand elke dag in de avond EN in ochtend goed schoon, gebruik hiervoor een wattestaafje en ga zachtjes langs de oogrand. Gebruik hiervoor een speciale oog make-up remover zonder olie, of een speciale foam.
 • Heb je last van droge huid door welke aandoening dan ook, zorg dan  voor extra ooghygiene, de kans op infecties is groter als je deze schilfers niet goed weghaalt.
 • Gebruik GEEN waterproof oogmake-up dit droogt op en kan alleen goed verwijderd worden met oliehoudende producten. En die willen we juist weghouden van de wimpersextensions.
 • Wij verkopen mascara en eyeliner die speciaal is gemaakt om te combineren met wimperextensions. 


 

 

 Screenshot 20170508 213119 Mobile copy       (gratis bij een nieuwe set) 
 

   

 

 

Hieronder leest u de belangrijkste verzorgingstips!

 

 1. De eerste 24 uur na de behandeling is het niet toegestaan de wimpersextensions nat te maken via water of stoom 
 2. Gebruik nooit een waterproof make up in de buurt van uw wimperextensions, speciale eyeliner is verkrijgbaar in de salon voor 16.95 euro.
 3. Gebruik nooit een wimpertang voor uw wimperextensions
 4. Maak uw oogrand en wimperextensions elke dag schoon met de juiste producten deze is verkrijgbaar in de salon vanaf 12 euro.
 5. Wrijf niet in uw ogen en ga niet zelfstandig wimperextensions verwijderen. U beschadigd daarmee definitief uw natuurlijke wimpers.
 6. Borstel uw wimperextensions, one bij one en 3D, u ontvangt een borsteltje wanneer u voor de eerste keer komt, bent u deze kwijdt vraag om een nieuw ( maar niet elke afspraak:)
 7. Bij 3D Russian Volume mag u GEEN mascara gebruiken, u sluit dan de waaiers.

 

 

Garantie geven op wimperextensions is niet mogelijk, ik weet niet wat u doet als u de deur uit loopt. Ik ga ervan uit dat mijn klanten zorgvuldig met hun wimperextensions omgaan, daar ik ze ook met zorg en passie heb geplaatst. Mocht u onverhoopt toch ergens last van krijgen of weet u niet of iets wel of niet mag, neem dan altijd contact met mij op!

Bij een onverhoopte allergische reactie neemt u ALTIJD contact op met de huisarts en vermeld u dat u wimperextensions draagt! Natuurlijk laat je het ons ook even weten. Wij kunnen de wimperextensions dan verwijderen. 

 

Locatie

Markerkant12 05-05
1314 AJ Almere Stad

Gratis parkeren voor de deur


+31 64021518
WhatsApp

KVK geregistreerd 64613267
BTW: NL001906407B61

Openingstijden

Wij werken op afspraak

ma 10  - 17 uur
di 9    - 22 uur
wo 9    - 22 uur
do 9    - 22 uur
vrij 9    - 21 uur
zat 9    - 17 uur
zon 9    - 18 uur
No result.

facebook whatsapp instagram

© 2016 - 2021 My Daily lashes. Alle rechten voorbehouden
Alle genoemde prijzen incl. BTW tenzij anders vermeld.