Het plaatsen van wimperextensions dat doen wij met veel passie! Wil je langer van je wimperextensions genieten dan is een goede aftercare belangrijk!

 

Het is van zeer groot belang dat u de wimperextensions verzorgd en schoon maakt, en dan bedoelen wij echt schoonmaken. Vanaf het vooraanzicht is het lastig om vuil ( stof- pluisjes) en huidschilfers te zien. Toch zitten deze wel tussen de wimperextensions. Tijdens de opvul behandelingen kunnen wij met LED licht goed zien of een setje schoon is. 

Als het nodig is zullen wij de wimperextensions extra reinigen en instructies meegeven om dit thuis ook te kunnen doen. Voel dit niet als een aanval op de persoonlijke hygiene. Wij als wimperstylistes weten dat het lastig is om tussen de wimpers goed schoon te maken en veroordelen niemand en zijn er juist om de klanten te begeleiden. 

Hier wat algemene tips:

 

 • Borstel de wimpers altijd na het douchen of wassen van het gezicht, wacht tot de lucht de extensions heeft gedroogd, of help een handje door te zachtjes te deppen.
 • Maak je oogrand in de avond goed schoon, gebruik hiervoor een wattestaafje en ga zachtjes langs de oogrand. Gebruik hier voor een speciale oogremover zonder olie, of alleen lauw water.
 • Heb je last van droge huid door welke aandoening dan ook, zorg dan  voor extra ooghygiene, de kans op infecties is groter als je deze schilfers niet goed weghaalt.
 • Gebruik geen waterproof oogmake-up dit droogt op en kan alleen goed verwijderd worden met oliehoudende producten. En die willen we juist weghouden van de wimpers.Blephagel is een hypoallergene gel die is ontwikkeld om ernstige blefaritis (ooglidontsteking) tegen te gaan. De gel is parfumvrij en niet vet, dus geschikt tijdens het dragen van wimperextensions.

De kosten zijn 12 euro, er is altijd genoeg voorraad in de salon, omdat ik het belangrijk vind dat de hygiene van de oogleden optimaal is, niet alleen voor jullie als drager van wimperextensions maar ook voor mij als styliste. 

 

Als je regelmatig make-up draagt, bv eyeliner of oogschaduw  dan kan je in de salon ook eye makeup remover kopen welke geschikt is voor wimperextensions, deze is olie vrij en op basis van Aloe Vera, wat weer zacht is voor de huid 14 euro.

 

 

Yes!!!! we verkopen ook Sugar Hair Bears, deze leuke en lekkere vitamine snoepjes ( 2 per dag ) zijn een extra anavulling voor je haar en nagelgroei! Als je mooie lange wimpers draagt wil je vast ook mooie nagels en gezond stevig haar, de poulaire sugar hair beuars zijn vega en halal. Verkrijgbaar voor 27.50 per pot en 2 potten sugar hair bears voor 50 euro. 

 

 Screenshot 20170508 213119 Mobile copy       (gratis bij een nieuwe set) 
 Screenshot 20170507 231717 Mobile 14 euro 
Blephagel 30 gr.12 euro 

Afbeeldingsresultaat voor sugar hair bear vitamins   
Wij verkopen óók de deze populaire haar vitamines!!!
27,50 per pot - 2 voor 50 euro (altijd op voorraad)  

 

 

Hieronder leest u de belangrijkste verzorgingstips!

 

 1. De eerste 24 uur na de behandeling is het niet toegestaan de wimpersextensions nat te maken via water of stoom 
 2. Gebruik nooit een waterproof make up in de buurt van uw wimperextensions, speciale eyeliner is verkrijgbaar in de salon voor 16.95 euro.
 3. Gebruik nooit een wimpertang voor uw wimperextensions
 4. Maak uw oogrand en wimperextensions elke dag schoon met de juiste producten deze is verkrijgbaar in de salon vanaf 12 euro.
 5. Wrijf niet in uw ogen en ga niet zelfstandig wimperextensions verwijderen. U beschadigd daarmee definitief uw natuurlijke wimpers.
 6. Borstel uw wimperextensions, one bij one en 3D, u ontvangt een borsteltje wanneer u voor de eerste keer komt, bent u deze kwijdt vraag om een nieuw ( maar niet elke afspraak:)
 7. Bij 3D Russian Volume mag u GEEN mascara gebruiken, u sluit dan de waaiers.

 

 

Garantie geven op wimperextensions is niet mogelijk, ik weet niet wat u doet als u de deur uit loopt. Ik ga ervan uit dat mijn klanten zorgvuldig met hun wimperextensions omgaan, daar ik ze ook met zorg en passie heb geplaatst. Mocht u onverhoopt toch ergens last van krijgen of weet u niet of iets wel of niet mag, neem dan altijd contact met mij op!

Bij een onverhoopte allergische reactie neemt u ALTIJD contact op met de huisarts en vermeld u dat u wimperextensions draagt!

Over ons

Bezoek adres:

Markerkant 1205 05
1314 AJ Almere Stad
+31 640215185


 Kvk geregistreerd 646 13267

 

 

Cookie Control

Openingstijden

Openingstijden:

ma 12:00 - 18:00
di 09:00 - 21:00
woe 12:00 - 21:00
do 09:00 - 15:00
vrij 09:00 - 15:00
zat 10:00 - 18:00
zon 12:00 - 17:00

zit het online vol geboekt? bel of app dan even 

Nieuws

Sponsering | Miss & Mister Indonesisch 2017

Met enige trots kunnen wij melden dat wij sponsor zijn van de Miss & Mister Indonesisch. De red...

Lees meer...