Opleidingen tot fabulash wimperstyliste!!

 

Zoek je leuk en dankbaar werk in de beautybranche! denk dan eens aan een training/workshop tot wimperstyliste.
Lashes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, waar het voor heen voor de rich and famous was, zie je in deze tijd dat het voor iedereen toegankelijk is geworden.

Het is niet alleen geschikt voor jonge dames, zoals vele mensen denken, het is een ware uitkomst om je ochtenden te vergemakkelijken, opstaan met een make up look en er tijdens je drukke (werk)dag gewoon goed uit te zien

Je kunt wimperverlening en styling aanbieden als uitbreiding van je huidige salon of als dienst op zich zelf. Voor het stylen van ogen dien je wel wat meer ervaring te hebben en de techniek goed onder de knie te hebben. We beginnen dus altijd bij het begin, de basistraining!

Weet jezelf te onderscheidden door kwaliteit af te leveren, je service sky high te houden en het allerbelangrijkste  betrouwbaar te zijn.
Zorg dat je alle ins en outs weet voordat je met ogen aan de slag gaat. Hou er rekening meer dat een training of workshop je niet DIRECT een wimpersyliste maakt, Het vergt tijd en veel oefenen om de perfecte look te creëren. Als jij doorzettingsvermogen in je hebt, dan help ik jou graag op weg! Kom gerust een keer langs en vraag naar de mogelijkheden! 

 


Cursus Lash Lifting || By Bexter Lash Lifting Products

 

 • Kosten training 279 euro excl 21 % btw (incl btw €337 p/p)
 • Startpakket is inclusief en goed voor 15 tot 30 behandelingen
 • Aanvang is om 9:30 tot uiterlijk 13:30 uur
 • maximaal 2 curisten

Wimperlifting is een ideale aanvulling op het aanbod van de behandelingen in een schoonheids-, nagel- of natuurlijk wimpersalon.

U heeft geen vooropleiding nodig om deze cursus te mogen volgen, de behandelingen zijn snel en niet zo arbeidsintensief als een behandeling wimperextensions.

Deze cursus is ideaal als je wilt kijken of het werk als wimperstyliste wat voor je is. Wie weet krijg je de smaak te pakken en wil je later als nog een opleiding one by one wimperextensions volgen.

Tijdens onze cursus wimperlifting wordt veel aandacht besteed aan de behandeling zelf en er wordt daarnaast ook voldoende tijd genomen voor de theorie en hygiëne.
Je werkt immers met lotions bij de ogen van uw klant. Het is dan ook heel belangrijk om hygiënisch te werken om problemen te voorkomen.

 

De cursus duurt 3 tot 4 uur en kost € 279,- excl. BTW (p/p) Dit bedrag is inclusief een zeer uitgebreid startpakket t.w.v. € 165,- dat voldoende producten bevat voor 15 tot 30 behandelingen

Het startpakket  dat je ontvangt bij onze cursus wimperlifting bevat alle producten die je nodig hebt voor de behandeling zodat je na het behalen van het certificaat direct aan de slag kunt

Wimperlifting wordt bijna altijd gecombineerd met het verven van de wimpers. Hierdoor worden de wimpers egaal donkerder, dus ook de lichte puntjes waardoor uw natuurlijke wimpers opties verlenging krijgen en meer opvallen.

 

Voordelen Lash Lifting:

1. Het blijft gemiddeld 6 weken mooi zitten.
2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
3. U voelt het niet.
4. Ogen lijken groter.
5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, sauna en slapen ( na 24 uur)
8. Met uw startpakket kunt u uw opleiding minimaal 3 keer terug verdienen.
10. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig
  

 

Cursusdatums worden in overleg gepland op basis van beschikbaarheid en ligt officieel vast zodra er een aanbetaling van 50% van de totae factuur is voldaan, het resterende bedrag MOET voor aanvang van de cursus worden betaald.

 

 

 

 

One by One Lashstylist (basis training 2 dagen) 

 

 • Aanvang dag 1 is om 9:30 tot uiterlijk 17:00 uur
 • Aanvang dag 2 is om 9:30 tot uiterlijk 14:00 uur
 • Training op locatie in Almere is geen probleem, u beschikt dan wel over genoeg behandelbedden, krukjes en lampen, ik neem dit niet mee naar de locaties, deze optie is alléén voor saloneigenaren met een profesionele salon.
   
 • Boekt u voor minimaal 4 personen tegelijk dan ontvangt u een korting van 10% op de totale factuur
 • Kosten training 365 euro incl 21 % btw|
 • Apart en via mij aan te schaffen een startpakket vanaf 180 euro incl. btw deze is nodig om de training te volgen 
 • Totale kosten komen op 546 euro (p/p) ( betaling in 2 termijn is mogelijk) 


DATA OP AANVRAAG
of 06-40215185, neem ik niet op spreek dan een berichtje in of stuur een app na, ik ben dan waarschijnlijk bezig met een klant. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

Wist je dat je de trainigen ook online kan inboeken, dit dient minimaal 1 week van de voren te gebeuren i.v.m. het bestellen van de startpakketen en het klaar maken van de certifictaten, mits de training goed is afgelegd natuurlijk want een certificaat moet je wel echt verdienen!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Trainingen in de salon en op locatie* ( door heel Nederland, let op hiervoor geld een km vergoeding) 
* Er dient zelf voor een model gezorgd te worden, liefst een bekende waar je dan nog verder op kan oefenen
* Startpakketen zijn verplicht en noodzakelijk om de training te volgen, ik werk enkel en alleen met de startpakketen van wimperextensions-benodigdheden.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trainingen in het Engels zijn geen probleem, voor een andere taal dient u zelf tolk te vinden, dit zijn uw kosten. 

Als u een cursus niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 14 dagen voor de cursusdatum laten weten, boekt u op kort termijn ( binnen een week voor aanvang van de training) dan dient de cursus volledig te zijn betaald, voor aanvang van de cursus. Geen uitzonderingen!

Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 14 dagen voorafgaand aan de cursus, wordt uw betaling niet terugbetaald.
Komt u niet opdagen dan wordt er ook niet terug betaald. Ik heb dan de de planning al gemaakt en ik kan geen klanten meer inboeken. Hou hier rekening mee, u krijgt ook het geld niet terug! Dit staat ook vermeld in de algemene voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ons

Bezoek adres:

Markerkant 1205 05
1314 AJ Almere Stad
+31 640215185


 Kvk geregistreerd 646 13267

 

 

Cookie Control

Openingstijden

Openingstijden:

ma 12:00 - 18:00
di 09:00 - 21:00
woe 12:00 - 21:00
do 09:00 - 15:00
vrij 09:00 - 15:00
zat 10:00 - 18:00
zon 12:00 - 17:00

zit het online vol geboekt? bel of app dan even 

Nieuws

Sponsering | Miss & Mister Indonesisch 2017

Met enige trots kunnen wij melden dat wij sponsor zijn van de Miss & Mister Indonesisch. De red...

Lees meer...