Wat zijn wimperextensions?

 

 

Wimperextensions ook wel lashextensions genoemd, zijn gemaakt van anti-allergisch PBT vezel. Ik (Joyce) eigenaresse van My daily lashes in Almere Stad heb er voor gekozen om geen dierlijke wimpers zoals nerts wimpers te gebruiken.

Wimperextensions zijn er in vele soorten,maten en diktes wij kijken in de salon wat de juiste krul en dikte is voor u als klant.
Ik adviseer de klanten vanuit inmiddels 3.5 jaar ervaring en trainingen, die ik naast de basiscursus heb gevolgd. 

 

De gezondheid van de natuurlijke wimpers staat bij ons op nummer 1, het kan daarom voorkomen dat we geen wimperextensions plaatsen, wij begrijpen de teleurstelling maar 9 van de 10 keer zijn de klanten ons juist dankbaar en waarderen zij onze eerlijkheid.
 

One by one Wimperextensions zijn al te boeken vanaf 50 euro op Crazy Saturday ( elke laatste zaterdag van de maand ook in 2019)

 

One by One wimperextensions normale prijs 65 euro 

Volume lashes zijn te boeken voor 85 euro 

 

Bij My daily Lashes worden uw natuurlijke wimpers verlengd door de One by One techniek.
Haartje voor haartje worden de wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd. Het aanbrengen van een wimperextension gebeurt met een semi permanente lijm
 


Wil je juist  volume wimperextensions plaatsen, dan word er handmatig een waaier gemaakt van meerdere hele dunne wimperextensions. Wij gebruiken enkel de allerfijnste volume wimpers voor deze techniek de 0.04 lashes. De handgemakate wimperwaaier heeft in totaal hetzelfde gewicht als één one by one wimperextension. Je hoeft dus niet bang te zijn dat volume wimpers te zwaar worden, of dat het er heel onnatuurlijk uitziet. Dit kan wel als dat een wens is van de klant en de natuurlijke wimpers daar ook geschikt voor zijn.

 

Als eerste en zeker het aller belangrijke wordt er gekeken naar de conditie van de natuurlijke wimpers, de lengte van de natuurlijke wimpers en de oogvorm!

Wij zullen zoveel mogelijk naar de wensen van de klant te luisteren, maar een goed gecertificeerde en ervaren wimperstyliste geeft een eerlijk advies! Ook en misschien wel juist! als de wensen van de klant niet haalbaar zijn.  

Wat het verschil is tussen one by one ( verlengingstechniek) en volume wimpersextensions leest u door te klikken op LEES MEER 

 

One by One wimperextensions: 

Bij plaatsen van een nieuwe set one by one wimperextension gaan we uit van een behandeltijd van gemiddeld 90 minuten.

Goed om te weten is dat bij one by one wimperextensions de natuurlijke wimpers worden verlengt. Deze techniek staat niet toe om meerdere wimperextensions op een natuurlijke wimper te plaatsen, in vele gevallen onstaat er een mascara look en geen extra volume, dit kan alleen als je van nature heel veel wimpers hebt. 

 

Volume wimperextensions: 

 

Voor het plaatsen van volume wimperextensions is meer tijd nodig zo een 120 tot 150 minuten.

Dit komt doordat de waaiertjes van de volume wimperextensions handmatig worden gemaakt. Wij maken dus GEEN gebruik van trosjes wimperextensions, ook niet opverzoek!

Met de techniek voor volume wimperextensions, kan er meer volume gecreërd worden en kunnen er eventuele gaten in de natuurlijke wimperlijn worden gecamoufleerd.

Een volume set, hoeft totaat geen overdreven look te geven, deze techniek geeft mits goed geplaats een hele fluffy zachte maar volle look. 

De cijfers voor de D( bv. 3D of 6D) staan voor het aantal haartjes waarvan een volume wimper handmatig wordt gemaakt, gewaaierd.

Tevens worden er bij de volume wimpers ook verschillende gewichten/diktes die gebruikt worden. Welke ik gebruik is afhankelijk van de natuurlijke wimpers, als deze van nature stevig is dan kan daar een zwaarde wimper op dan wanneer je van nature hele fijne wimpers hebt. 

 

REFILLS:

Om een mooie en volle look te behouden is het aan te raden om elke 2 tot 4 weken langs te komen voor een zogenoemde refill behandeling. Dit is nodig omdat de natuurlijke wimpers zich in een groei cyclus van gemiddeld 6 weken bevind. Elke dag vallen er gemiddeld 2 tot 5 natuurlijke wimpers uit. Als deze wimperextensions dragen zal dit meer opvallen en krijg je op den duur "gaten"

Je kan er ook voor kiezen de wimperextensions uit te laten groeien, met ongeveer 4 tot 6 weken zijn alle extensions eraf.
Je mag altijd langs komen om de wimpersextensions op een professionele manier te laten verwijderen. Als de set bij mij is geplaatst gebeurt dit kosteloos, het verwijderen van wimperextension duurt ongeveer 15 minuten.  

Na en tijdens de behandeling voel je niet dat er extra wimpers zijn geplaatst, bij het openen van de ogen, kan het zijn dat u even gaat tranen, dit kan komen door de damp van de wimper lijm. Dit is vaak verholpen na het gebruik van de blower. Niet iedereen heeft hier last van, het verschilt per persoon.

AFTER CARE:

In een enkel geval kan er een allergische reactie op de lijm ontstaan. In dat geval kom je langs om de set te verwijderen en neem je contact op met de huisarts. Het is ook mogelijk dat je een allergie opbouwd, hoe dit komt en waarom is niet te zeggen. Je kan na jaren ineens allergisch zijn, helaas is dit 90% van de tijd blijvend. 

Na de behandeling krijg je een wimper borsteltje mee om de set wimperextensions te kammen. Ik laat zien hoe deze op de juiste manier gebruikt kan worden.

Er is bij My Daily Lashes ook wimpersshampoo te koop. Het is van groot belang dat de wimpers schoon worden gehouden. Zodat make up resten, zweet enz niet de kans krijgen om tussen de wimperextensions te gaan ophopen. Hierdoor is er kan op sneller verlies van de wimperextensions en zelf irritaties.

Bij de one by one wimperextensions mag er eventueel een waterbasis mascara gebruikt worden. maar het heeft niet de voorkeur.

Bij volume wimperextensions mag dit niet, door de mascara sluit de waaier en het hele effect de fluffy volume lashes weg. 

 

Heeft u nog vragen, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende intake, bijvoorkeur maakt u hier voor via de mail een afspraak, zodat ik alle tijd voor u heb.

 

Over ons

Bezoek adres:

Markerkant 1205 05
1314 AJ Almere Stad
+31 640215185


 Kvk geregistreerd 646 13267

 

 

Cookie Control

Openingstijden

Openingstijden:

ma 12:00 - 18:00
di 09:00 - 21:00
woe 12:00 - 21:00
do 09:00 - 15:00
vrij 09:00 - 15:00
zat 10:00 - 18:00
zon 12:00 - 17:00

zit het online vol geboekt? bel of app dan even 

Nieuws

Sponsering | Miss & Mister Indonesisch 2017

Met enige trots kunnen wij melden dat wij sponsor zijn van de Miss & Mister Indonesisch. De red...

Lees meer...