Wimperextensions ook wel lashextensions genoemd, zijn gemaakt van anti-allergisch PBT vezel. Ik (Joyce) eigenaresse van My daily lashes in Almere Stad heb er voor gekozen om geen dierlijke wimpers zoals nerts wimpers te gebruiken.

Wimperextensions zijn er in vele soorten,maten en diktes wij kijken in de salon wat de juiste krul en dikte is voor u als klant.
Ik adviseer de klanten vanuit inmiddels 3.5 jaar ervaring en trainingen, die ik naast de basiscursus heb gevolgd. 

 

De gezondheid van de natuurlijke wimpers staat bij ons op nummer 1, het kan daarom voorkomen dat we geen wimperextensions plaatsen, wij begrijpen de teleurstelling maar 9 van de 10 keer zijn de klanten ons juist dankbaar en waarderen zij onze eerlijkheid.
 

One by one Wimperextensions zijn al te boeken vanaf 50 euro op Crazy Saturday ( elke laatste zaterdag van de maand ook in 2019)

 

One by One wimperextensions normale prijs 65 euro 

Volume lashes zijn te boeken voor 85 euro 

 

Bij My daily Lashes worden uw natuurlijke wimpers verlengd door de One by One techniek.
Haartje voor haartje worden de wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd. Het aanbrengen van een wimperextension gebeurt met een semi permanente lijm
 


Wil je juist  volume wimperextensions plaatsen, dan word er handmatig een waaier gemaakt van meerdere hele dunne wimperextensions. Wij gebruiken enkel de allerfijnste volume wimpers voor deze techniek de 0.04 lashes. De handgemakate wimperwaaier heeft in totaal hetzelfde gewicht als één one by one wimperextension. Je hoeft dus niet bang te zijn dat volume wimpers te zwaar worden, of dat het er heel onnatuurlijk uitziet. Dit kan wel als dat een wens is van de klant en de natuurlijke wimpers daar ook geschikt voor zijn.

 

Als eerste en zeker het aller belangrijke wordt er gekeken naar de conditie van de natuurlijke wimpers, de lengte van de natuurlijke wimpers en de oogvorm!

Wij zullen zoveel mogelijk naar de wensen van de klant te luisteren, maar een goed gecertificeerde en ervaren wimperstyliste geeft een eerlijk advies! Ook en misschien wel juist! als de wensen van de klant niet haalbaar zijn.  

Wat het verschil is tussen one by one ( verlengingstechniek) en volume wimpersextensions leest u door te klikken op LEES MEER 

 

Wimperextensions geven in bijna alle gevallen een meer open blik, je staat op alsof je mascarra draagt en zelfs als je ziek bent.

Wimperextensions kunnen op verschillende manieren worden geplaats, de jongere dames houden ervan om een cat eye look te hebben, terwijl de dames van middelbare leeftijd ervoor kiezen om een open blik te krijgen. Voor iedereen is er een eigen stijl, soms is het even uitproberen tot de gewenste look is gevonden. Alles is afhankelijk van de oogvorm en de conditie van de natuurlijke wimpers. 

 

 


 

 

 

 

 

Over ons

Bezoek adres:

Markerkant 1205 05
1314 AJ Almere Stad
+31 640215185


 Kvk geregistreerd 646 13267

 

 

Cookie Control

Openingstijden

Openingstijden:

ma 12:00 - 18:00
di 09:00 - 21:00
woe 12:00 - 21:00
do 09:00 - 15:00
vrij 09:00 - 15:00
zat 10:00 - 18:00
zon 12:00 - 17:00

zit het online vol geboekt? bel of app dan even 

Nieuws

Sponsering | Miss & Mister Indonesisch 2017

Met enige trots kunnen wij melden dat wij sponsor zijn van de Miss & Mister Indonesisch. De red...

Lees meer...